Document Search

pdf  doc  ppt 
 
Search for Tabelat Rrugore
Konsumi i energjisë së automjeteve rrugore në ton naftë ekuivalent ... Në një rast të tillë duhet të lexohet nga tabelat 10 dhe 12 varësisht nga tipi i ...